Wat als ik te weinig budget heb voor mijn leasefiets?

Geen probleem, doe een persoonlijke bijdrage - als je werkgever dit toelaat

Je hebt te weinig budget via je loon of het cafetariaplan voor de bestelling van je ideale fiets. Wat dan? Laat ik mijn droomfiets dan maar varen en ga ik op zoek naar een goedkoper alternatief?

Nee, hoor! Met de persoonlijke bijdrage betaal je eenmalig een bedrag aan o2o, als je werkgever dit toelaat (dit kan je in het fietsbeleid terugvinden). Hierdoor daalt de maandelijkse huurprijs en is het toch mogelijk om je favoriete tweewieler te leasen!

Wanneer je een persoonlijke bijdrage betaalt aan o2o, dan vermindert het totaalbedrag van de leaseprijs met deze bijdrage, en daardoor verlaagt ook de maandelijkse huurprijs. Deze persoonlijke bijdrage is een éénmalige kost.

Alle overige parameters voor de berekening van de huurprijs blijven wel gelijk. Zo blijft de verzekerde waarde gelijk aan de originele waarde van de gekozen fiets en accessoires.

Deze persoonlijke bijdrage wordt niet terugbetaald bij diefstal of totaal verlies door schade. Bij overname van de fiets na het einde van je leasecontract betaal je 16% of 20% van de originele catalogusprijs van de fiets en bijhorende artikelen (meer info vind je in het Fietsbeleid).

Graag meer info over een persoonlijke bijdrage? Die vind je in het Helpcenter van onze myo2o Biker tool. Ga hiervoor naar myo2o Biker, log in en je ziet direct de juiste vraag in het Helpcenter (FAQ).