Welke opties en accessoires kan ik meeleasen?

Ook opties en accessoires neem je voordelig op in de lease

Je bent verplicht een fietsslot met minimum veiligheidsklasse ART2 of securitylevel 10 mee te leasen bij een o2o leasefiets - zet dit type slot dus ook op de offerte. Daarbovenop moet het slot de mogelijkheid bieden om je fiets te verankeren aan een extern object.
Je leasefiets blijft tijdens de volledige leaseperiode eigendom van o2o en onze verzekeringsmaatschappij vraagt om een slot op de offerte te zetten, zodat je de fiets altijd veilig op slot kan zetten. 

Alle opties en accessoires die vasthangen aan je fiets (gps, fietstassen, verlichting) kan je voordelig meenemen in de lease.  Een helm is een uitzondering hierop en is ook mogelijk. 

Upgrades, zoals een carbon wielset, zijn toegelaten. Opgelet: 2 wielsets zijn niet mogelijk, dus een aluminium en een carbon wielset kunnen niet. Dit is wettelijk niet toegestaan en wordt beschouwd als een verdoken 'voordeel alle aard'.

Volgende accessoires zijn niet toegelaten:

  • Kledij
  • Reserveonderdelen zoals fietsbanden of een herstelkit. Alles wat te maken heeft met het onderhoud of de herstelling van je fiets, kan je aankopen met je servicebudget van zodra je fiets geleverd is.
  • Een upgrade van je wielset naar bijvoorbeeld carbon kan wel (zie boven).

Met deze handige checklist ben je zeker dat je niets vergeet wanneer je een offerte opvraagt bij je fietshandelaar.

Extra tip: neem eens een kijkje op onze Fietswijzer en ontdek er welke opties & accessoires passen bij jouw fietsstijl!