Wat is de tijd tussen het indienen van mijn offerte en de afhaling van mijn fiets?

Vooraleer je je ideale fiets kan afhalen en je vlot die woon-werkkilometers aflegt op je trouwe tweewieler, dienen we nog volgende etappes af te werken:

1. Goedkeuring o2o

Heb je de offerte ingegeven, voldoet deze aan alle eisen en heb je voldoende budget, dan kunnen we de offerte goedkeuren. We brengen je per mail op de hoogte van deze goedkeuring.

2. Goedkeuring werkgever

Je werkgever maakt de loonruilberekening op en geeft door hoeveel je brutobijdrage voor deze leasefiets bedraagt.

2. Goedkeuring werknemer

Hebben we jouw goedkeuring en deze van de werkgever ontvangen, dan kunnen we de offerte verwerken en de fiets bestellen bij de gekozen fietshandelaar.

3. Bestelling bij de fietshandelaar

4. Goedkeuring door de fietshandelaar

De fietshandelaar keurt de bestelbon, die werd opgemaakt voor de ingegeven offerte, goed- of af (mogelijke redenen van afkeuring zijn: de prijzen komen niet overeen, de fiets is niet meer leverbaar, enz.).

5. Bestelling van de fiets door de fietshandelaar

Is je fiets niet op voorraad dan bestelt de fietshandelaar deze bij de leverancier van het gekozen fietsmerk. Deze leverancier geeft de geschatte afhaaldatum door, die je ook kan volgen in myo2o Biker.

6. Levering van de fiets

Is je fiets klaar voor afhaling, dan contacteert de fietshandelaar jou om een datum af te spreken wanneer je je fiets kan ophalen.

Hoelang het duurt vooraleer je je fiets kan afhalen, is afhankelijk van de periode van het jaar en je gekozen merk. Gemiddeld dien je rekening te houden met een tweetal weken. Bij een speed pedelec reken je beter op het dubbele van deze tijd.